ALGEMENE VOORWAARDEN

Angels & Demons

Adres: Geesterduin 17, 1902 EJ Castricum

E-mailadres: Angelsendemons@hotmail.com

Kamer van Koophandel nummer: 84292768

BTW nummer: NL863160955B01

Algemeen

De algemene voorwaarden van Angels & Demons zijn van toepassing op alle bestellingen die door de klant worden geplaatst bij Angels & Demons via de website en mobiele website. Door het plaatsen van een bestelling geef je aan akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden.

Overeenkomst & bestelling

Wil je een bestelling bij Angels & Demons plaatsen dan voeg je de desbetreffende artikelen toe aan je shoppingbag. Om een bestelling te plaatsen worden je persoonsgegevens gevraagd. Deze zullen nauwkeurig moeten worden doorgegeven om fouten bij de verzending te voorkomen. Meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens vind je in ons privacy beleid. Er is sprake van een overeenkomst nadat de order is verzonden door middel van de knop ‘kopen’. Vervolgens verwerkt Angels & Demons je bestelling. Je ontvangt hiervan een bevestigingsmail.

Levering

Je bestelling bij Angels & Demons wordt binnen 1-3 werkdagen bij je afgeleverd, tenzij anders overeengekomen. Wij streven ernaar om je bestelling binnen 24 uur na ontvangst van betaling te verzenden. In het kader van de regels van de wet koop op afstand zal Angels & Demons bestellingen tenminste binnen 30 dagen uitvoeren. Indien dit niet mogelijk is (doordat het bestelde niet op voorraad is of niet meer leverbaar), er is om andere redenen vertraging of een bestelling kan niet, dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, ontvangt de consument binnen 1 maand na plaatsing van de bestelling bericht en heeft hij in dat geval het recht de bestelling zonder kosten en ingebrekestelling te annuleren. Alle op de internetsite genoemde termijnen zijn indicatief. Aan de genoemde termijnen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Bestellingen kunnen worden gevolgd met een track&trace code die je per e-mail zult ontvangen na verzending van de artikelen. Bij pakketpost binnen Nederland wordt een bedrag van € 4,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. De kosten voor briefpost bedragen € 2,95.

Prijsstelling

Prijzen op Angels & Demons worden weergegeven in euro’s en zijn inclusief de wettelijke BTW, maar exclusief verzendkosten. Angels & Demons heeft het recht haar prijzen aan te passen. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 4,95 voor pakketpost. 

Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Betaalmogelijkheden

Bij Angels & Demons  kun je veilig betalen met iDeal. Betalingen met iDeal verlopen via beveiligde verbindingen bij Multisafepay. 

Retourzendingen (Nederland)

Retourneren

Ben je niet tevreden met je aankoop, dan kun je de artikelen binnen 14 dagen retourneren. De kosten van terugzending zijn voor rekening van de klant. Angels & Demons accepteert in geen geval terugzendingen onder rembours. Stuur je pakket voldoende gefrankeerd met een geldige Track and Trace code op naar het volgende adres:

Angels & Demons 

Adres: Geesterduin 17, 1902 EJ Castricum 

      In onbeschadigde staat zijn, niet gedragen of gewassen zijn en voorzien van originele verpakking en kaartjes.

      Er zijn geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren, dierlijk haar of   sigarettengeuren op de artikelen aanwezig.

      Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen.

      Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper.

      Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.

      Indien niet aan onze retourvoorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zendingen terug te sturen en jou de verzendkosten in rekening te brengen.

Zodra de staat van de teruggestuurde artikelen door ons is gecontroleerd word je hiervan per e-mail op de hoogte gebracht. Angels & Demons kan de terugstorting uitstellen totdat de goederen zijn ontvangen of totdat de klant een bewijs van de retourzending van de goederen heeft ingediend.

Verzending en transport

Angels & Demons verzend haar pakketten met PostNL. Pakketten worden bezorgd op maandag tot en met zaterdag. Momenteel levert Angels & Demons binnen Nederland.

Tijdens het transport van je bestelling wordt het risico voor schade, diefstal of verlies gedragen door Angels & Demons . Jij neemt dit risico over op het moment van aflevering.

Aansprakelijkheid

Angels & Demons is niet aansprakelijk voor schade ontstaan aan voertuigen of andere objecten ontstaan door verkeerd aanwenden van de producten.

Overmacht

Als Angels & Demons in geval van overmacht niet aan haar verplichtingen kan voldoen, worden die verplichtingen opgeschort voor de duur van de overmachttoestand. Indien de overmachttoestand 30 dagen heeft geduurd, hebben beide partijen het recht de overeenkomst geheel of gedeeltelijk te ontbinden, zonder recht op enige schadevergoeding.

Garantie

Mocht een door jou gekocht artikel gebreken vertonen (materiaal- of fabricagefouten, transportschade) dan kun je het product binnen 14 dagen terugsturen met het voorgedrukte retourformulier. Na verloop van deze garantietermijn is Angels & Demons gerechtigd alle kosten voor reparatie of vervanging, inclusief administratie en verzendkosten in rekening te brengen. Mocht binnen deze periode een item beschadigd zijn of er treedt een ander mankement op, meldt dit dan via e-mail; Angelsendemons@hotmail.com

Natuurlijk geldt de garantie alleen op artikelen als er sprake is van een gegronde klacht. De klacht is alleen gegrond als deze NIET is veroorzaakt door: 

– Opzettelijke beschadiging of door nalatigheid. (bijvoorbeeld water-, val en/of stootschade)

– Verkeerd gebruik of nalatig onderhoud

– Uitzonderlijke slijtage

– Beschadiging door het niet volgen van was etiketten (géén wasgarantie, ontstane problemen na het wassen zijn op eigen verantwoordelijkheid)

– Op ritsen& knopen géén garantie. 

Eigendomsrechten

Op het materiaal dat op Angels & Demons te vinden is rusten rechten van intellectuele eigendom. Het is voor bezoekers verboden om materiaal van de website openbaar te maken of te vermenigvuldigen zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Angels & Demons  en expliciete bronvermelding.

Herroepingsrecht

Het is mogelijk om een overeenkomst binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst zonder enige rechtvaardiging te ontbinden. Je dient Angels & Demons hiervan op de hoogte te stellen door middel van een eenduidige verklaring per brief of e-mail.

Angels & Demons Geesterduin 17 1902 EJ Castricum Nederland Angelsendemons@hotmail.com

Wijzigingen van de algemene voorwaarden

Angels & Demons heeft het recht om deze algemene voorwaarden te veranderen. We raden je dus aan om deze pagina regelmatig te bezoeken om te zien of er wijzigingen zijn doorgevoerd.